Ugrás a tartalomra

Öt halottja van a Chicago melletti lövöldözésnek, meghalt az elkövető is

2019.02.16
07:01
Forrás
MTI
Öt halottja van a Chicago melletti Aurora városkában elkövetett pénteki lövöldözésnek, meghalt az elkövető is - jelentette be péntek este a helyi rendőrség.

A tettest a rendőrséggel vívott tűzharcban lőtték agyon. Az elkövetőt Gary Martinként azonosítottak. A 45 éves férfi annak a gyárnak a dolgozója volt, amely mellett lövöldözni kezdett. Az NBC televízió úgy tudja, a lövöldözés reggelén bocsátották el a munkahelyéről, feltehetően ez motiválta tettét. A péntek késő esti sajtótájékoztatón az is kiderült, hogy az első dördülések utáni percekben kivonuló rendőrök közül öten megsebesültek, őket kórházban ápolják, egy hatodik rendőrt pedig könnyebb térdsérüléssel elláttak és már haza is engedtek. A sebesültek számáról nem adtak tájékoztatást, csak annyit árultak el, hogy valamennyiük állapota stabil.

Chicago
lövöldözés

Most

19:37, Frissítve: 19:54

Nem hadászati nukleáris gyakorlatot tart Oroszország

Arra utasította az orosz fegyveres erők vezérkarát Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy készüljön fel egy olyan hadgyakorlatra, amelyen nem hadászati nukleáris fegyverek használatát fogják gyakorolni - közölte az orosz védelmi minisztérium.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.