Ugrás a tartalomra

Mérséklődhet a határforgalom a magyar-szerb határszakaszon

2019.02.17
10:46
2024.03.19
08:44
Forrás
Pannon RTV
Vasárnap délelőtt a Magyarországra való belépéskor nem alakult ki komolyabb torlódás - ez olvasható a közösségi oldalak vonatkozó csoportjaiban. Legközelebb a húsvéti ünnepek alatt lehet torlódás.

Pénteken és tegnap a szerbiai hosszú hétvége miatt kellett több órát vesztegelni, nem csak a Horgos-Röszke autópálya átkelőnél, hanem a kisebb, időszakosan működő átlépőknél is. Sokan kirándulni mentek Magyarországra.

Az illetékesek korábban azt nyilatkozták, hogy legközelebb a húsvéti ünnepek alatt lehet számítani hosszú sorokra, ugyanis ilyenkor a Nyugat-Európában dolgozó vendégmunkások hazalátogatnak.

határforgalom
magyar-szerb

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.