Ugrás a tartalomra

A szerbiai családoknak nagy kiadást jelent a nyaralás

2019.02.18
14:49
Forrás
Vajdaság Ma
Ezer euró alatt a legtöbb esetben nehezen oldható meg a nyaralás egy négy tagú család számára - írja a VajdaságMa hírportál a Večernje Novostira hivatkozva.

Az elemzések szerint Szerbiában az eddigiekhez hasonlóan Görögország és Törökország a legkedveltebb üdülési célpont. A fő szezonban tíz napra egy-egy görögországi apartman akár 450 euróba is kerülhet. Bulgáriában és Montenegróban is hasonlóak az árak. A szezon már június 20-án elkezdődik, és egészen szeptember 10-ig tart. Az árak azonban várhatóan július 15-e és augusztus 15-e között tetőznek.

nyaralás

Most

07:48, Frissítve: 07:59

Egy éve történt a belgrádi iskolai mészárlás

Egy évvel ezelőtt történt az iskolai lövöldözés a belgrádi Vladislav Ribnikar Általános Iskolában. Egy 13 éves fiú reggel fél 9-kor, apja fegyverével nyitott tüzet a biztonsági őrre, aki testével védte a tanulókat.
07:23

Ortodox nagypéntek van

A hívek ma Jézus kereszthalálára emlékeznek, ez a legszomorúbb nap az egyházi évben. Szigorú böjti nap azok számára, akik a Julianus-naptárt követik.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.