Ugrás a tartalomra

Mogherini: Az EU újabb szankciókat fontolgat Oroszország ellen

2019.02.18
16:36
2024.03.19
08:44
Forrás
MTI
Az Európai Unió újabb szankciókat fontolgat Oroszország ellen a Kercsi-szorosban történt incidens miatt - közölte az Európai Unió kül- és biztonságpolitikai főképviselője Brüsszelben.

A büntetőintézkedések részleteit a tagországok az elkövetkező két hétben véglegesíthetik, és azt követően hatályba is léphetnek - közölte az Európai Unió kül- és biztonságpolitikai főképviselője ma Brüsszelben. Federica Mogherini az uniós tagállamok külügyminisztereinek egynapos tanácskozását követően tartott sajtóértekezletén kijelentette, az újabb szankciók bevezetését az indokolja, hogy az unió úgy látja, semmi sem utal arra, hogy Moszkva lépéseket tenne az Ukrajnával fennálló konfliktusa rendezése érdekében.

Mogherini
Oroszország
Kercs

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.