Ugrás a tartalomra

Györe László legyőzte a világranglista 8. helyezettjét

2019.02.20
11:16
Forrás
Vajdaság Ma
Györe László a Rióban zajló 1,7 millió dollár összdíjazású tenisztorna első fordulójában 6:3, 6:3-ra nyert az első helyen kiemelt osztrák Dominic Thiem ellen.

Az első játszmában fej-fej mellett haladtak a játékosok, egészen 4:3-ig, amikor Györe brékelt, majd magabiztosan hozta a saját szervajátékát és negyvenegy perc alatt megnyerte a szettet.

Foto: Tanjug/AP Photo/Leo Correa

A második játszmában Györe kétszer is elvette az osztrák adogatójátékát, Thiem ugyan egyszer visszabrékelt, de 5:3-nál Györe három mérkőzéslabdához jutott, és az elsőt azonnal ki is használta, így 6:3, 6:3 arányban búcsúztatta sokkal esélyesebb ellenfelét. A zentai teniszező a második fordulóban a japán Daniel Taro és brazil Seyboth Wild mérkőzés győztesével találkozik.

Györe László
Dominic Thiem
Rio de Janeiro
tenisz

Most

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.