Ugrás a tartalomra

Pénzbüntetést kapott a Chelsea kapusa

2019.02.26
11:56
2024.03.19
08:44
Forrás
index.hu
Vasárnap este az angol Ligakupa-döntőn Kepa Arrizabalagát, a Chelsea hálóőrét, közvetlenül a 11-es rúgások előtt le akarta cserélni a vezetőedző, de ő nem akarta elhagyni a pályát.

Végül már mindenki - játékostárs, edző, másodedző - ordított vele, vagy kérlelte, hogy menjen le a pályáról, de ő ellenállt, a vezetőedző pedig mérgében tombolt a kispadnál. A 11-esek előtt Antonio Rüdigernek kellett őt lefognia, hogy ne menjen neki Kepának.

A fiatal kapus egy 11-est hárított, egy viszont becsúszott a kezei között, elveszítették a tizenegyespárbajt. Hétfőn úgy nyilatkoztak a felek, hogy félreértés történt. A 24 éves játékosnak körülbelül 195 ezer fontot, azaz 225 ezer eurót kell fizetnie.

Chelsea
kapus
pénzbüntetés

Most

19:37, Frissítve: 19:54

Nem hadászati nukleáris gyakorlatot tart Oroszország

Arra utasította az orosz fegyveres erők vezérkarát Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy készüljön fel egy olyan hadgyakorlatra, amelyen nem hadászati nukleáris fegyverek használatát fogják gyakorolni - közölte az orosz védelmi minisztérium.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.