Ugrás a tartalomra

Nehéz vendégszereplés vár vasárnap a TSC-re

2019.03.01
13:36
2019.03.01
17:33
Forrás
Pannon RTV
A topolyai TSC vasárnap 14 órától a zimonyi Teleoptik ellen játszik bajnoki fordulót.

A csapat az első idei fordulóban szerdán 2:0 arányban tudott nyerni a kruševaci Trayal ellenében. A szerb első liga táblázatán pedig most 23 fordulót követően a második helyen várják a folytatást. Szabó Zoltán, a TSC vezetőedzője elmondta, hogy a jó kezdés után szeretnék ebben a tempóban folytatni a szezont, a Telepotik fiatal tehetséges játékosokból áll és ezért idegenben egy nehéz mérkőzés vár a topolyai gárdára: „A Teleoptik nagyon kellemetlen ellenfél, rengeteg fiatal játékossal, akik a Partizán fociiskolájában nevelkedtek és az elmúlt szezonban meg is leptek bennünket, az őszi idényben Belgrádban. Nagyon fontos számunkra, hogy komolyan álljunk a meccshez, hogy agresszívek legyünk és remélem, hogy a minőségünk hozza majd az eredmény is.”

TSC
Topolya

Kapcsolódó tartalmak

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.