Ugrás a tartalomra

Egymillió dolláros jutalom Hamza bin Ladenért

2019.03.01
16:39
Forrás
Euronews
Közel 8 évvel Oszama bin Laden 2011-es megölése után az Egyesült Államok ismét egy bin Ladent próbál meg kézre keríteni.

Washington egymillió dolláros jutalmat kínál annak, aki információval szolgál Hamza bin Laden hollétéről. A tájékoztató szerint az összeg annak jár, aki olyan információt ad át, amely bármely országban elvezet Hamza bin Laden azonosításához vagy tartózkodási helyének meghatározásához. Az 1989-ben született férfi 2015 augusztusa óta az interneten olyan audió- és videóüzeneteket tett közzé, melyekben az Egyesült Államok és nyugati szövetségesei elleni támadásokra szólítja fel követőit, illetve apja megölése miatt bosszúval fenyegette az Egyesült Államokat.

Hamza bin Laden
körözés

Most

07:46, Frissítve: 07:53

Húsvét másnapját ünneplik az ortodox hívek

Az ortodox húsvéthétfőhöz Szerbiában számos népszokás kötődik. Egyes szokások a mai napig fennmaradtak eredeti formájukban, mások ugyanakkor módosultak, vagy teljesen a feledésbe merültek az ortodox hívek körében.
07:38, Frissítve: 08:13

Ma van Đurđevdan

A Gergely naptár szerint április 24-én, a Juliánusz naptár szerint május 6-án van Szent György napja.
18:36

Cápát fogtak Neum közelében

Veszélyeztetett és szigorúan védett cápafaj egy példányát fogott ki a napokban egy helyi horgász az Adriai-tengeren, a bosznia-hercegovinai Neum közelében.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.