Ugrás a tartalomra

A Nemzeti Múzeumnál mond beszédet Orbán Viktor március 15-én

2019.03.04
18:43
2024.03.19
08:45
Forrás
MTI
Budapesten, a Nemzeti Múzeum kertjében mond ünnepi beszédet Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke a március 15-ei nemzeti ünnepen, jövő pénteken.

Az 1848/49 évi forradalom és szabadságharc emléknapján a központi programok kilenc órakor kezdődnek a Parlament előtt, ahol felvonják Magyarország nemzeti lobogóját.

A Nemzeti Múzeum kertjében fél 11-kor kezdődik az ünnepség, amelyen Orbán Viktor mond beszédet.

Az ünnep napján a Múzeumkertben és a budai Várban egész napos programokkal várják az ünneplőket. A Múzeumkertben egyebek mellett tánctanítás, pónilovaglás, kézműves-foglalkozások, valamint népzenei koncertek is lesznek. A Vármúzeumban történelmi sétát és tárlatvezetést tartanak, a Várkert Bazárban pedig koncertekkel és gyerekprogramokkal várják az ünneplőket.

Szombaton az Országházban bárki megtekintheti a Szent Koronát, valamint a "magyar zászló és címer napja alkalmából" 1848 méter hosszú nemzeti zászlót húznak ki az Andrássy úton, az Oktogon és a Hősök tere között.

március 15.
Orbán Viktor
Budapest

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.