Ugrás a tartalomra

A Sloboda csapatát fogadja a TSC

2019.03.05
15:05
2019.03.05
17:02
Forrás
Pannon RTV
Az užicei Sloboda csapatát fogadja a topolyai TSC labdarúgóklub szerdán a zentai stadionban a Szerb Első Liga 25. fordulójában.

A mérkőzést 14 órakor játsszák, a szurkolói busz pedig 12:45-kor indul Topolyáról az egykori Vénusz elől. Az užicei Sloboda jelenleg a táblázat 15. helyéről várja a mérkőzést. A TSC a táblázat második helyén áll az ivanjicai Javor Matis mögött. A topolyai TSC és a Matis csapata is 24 mérkőzés alatt 50 pontot gyűjtött a bajnokságban.

Faragó Szilárd, kapusedző, TSC: „Az užicei Sloboda csapatával fogunk játszani, akik az első fordulóban beleszaladtak egy súlyos vereségbe a Metalac ellen, ők teljesen kicserélték a csapatot télen, teljesen új csapatuk van, de tisztában vagyunk vele, hogy ez nem a valós képe a Slobodának. Tehát nem lesz közel sem olyan könnyű mérkőzés, mint amilyen volt az első fordulóban. Maximálisan koncentráltan készülünk a mérkőzésre, és a célunk természetesen továbbra is a három pont megszerzése.”

TSC

Most

18:36

Cápát fogtak Neum közelében

Veszélyeztetett és szigorúan védett cápafaj egy példányát fogott ki a napokban egy helyi horgász az Adriai-tengeren, a bosznia-hercegovinai Neum közelében.
17:58, Frissítve: 18:12

Hszi Csin-ping megérkezett Franciaországba

A kínai elnök Emmanuel Macron francia államfő meghívására érkezett Párizsba, ugyanis a két ország 60 éve lépett diplomáciai kapcsolatba. Hszi Csin-ping franciaországi látogatása után Szerbiába és Magyarországra is ellátogat.
16:01, Frissítve: 16:11

Verstappené a pole pozíció

A címvédő és háromszoros világbajnok Max Verstappen, a Red Bull versenyzője volt a leggyorsabb a Forma-1-es Miami Nagydíj szombati időmérő edzésén, így a vasárnapi futamot ő kezdheti majd az élről.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.