Ugrás a tartalomra

Környezetvédelemmel foglalkoznak palicsi iskolások

2019.03.11
12:04
2019.03.11
17:40
Forrás
Pannon RTV
Környezetbarát vagy öngondoskodó család témájú tablókkal vesznek részt a palicsi Miroslav Antić Általános Iskola tanulói a szegedi, Tegyünk Együtt a Földért! Vándorkiállítás pályázatán.

Az iskola nyolcadikosai 6 plakáttal készültek az éghajlat témakörében a modern- és a hagyományos ház témáját feldolgozva. A kiállítást már öt helyszínen bemutatták Szabadkán. Ezekről napló is készült. Ezeket a naplókat és a plakátokat bírálja majd el a zsűri. A díjazottak értékes kirándulásokon vehetnek részt.

Sörös Márta, igazgató, Miroslav Antić Általános Iskola, Palics: „Elméletben tanítjuk mi őket, meg a tantervben is benne van, de viszont a gyakorlatban kellene átvinni, és ez egy picit döcögősebb, és hogy elinduljunk végre ezzel a szelektív hulladékgyűjtéssel, a komposztálással és a környezetvédelemmel: víz spórolással, a levegő védelemmel és így tovább. Amit mi elméletben tudunk, de a gyakorlatban még van mit tanulnunk és átvinnünk.”

Miroslav Antić Általános Iskola

Most

19:37, Frissítve: 19:54

Nem hadászati nukleáris gyakorlatot tart Oroszország

Arra utasította az orosz fegyveres erők vezérkarát Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy készüljön fel egy olyan hadgyakorlatra, amelyen nem hadászati nukleáris fegyverek használatát fogják gyakorolni - közölte az orosz védelmi minisztérium.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.