Ugrás a tartalomra

Holtan találtak egy 15 éves fiút Topolyán

2019.03.12
20:28
Forrás
Vajdaság Ma
A topolyai Bartók Béla utca egyik házában ma a reggel holtan találták a 15 éves O. A. -t. A kiskorú holttestét állítólag barátjának a dédanyja találta meg az ágyban.

Egyes információk szerint előző este bulit tartottak a házban, és a fiúnak állítólag egészségügyi problémái is voltak. Ugyanakkor más verziók szerint a fiatalember egészséges volt, és nem tartottak bulit a házban előző este. A Blic információ szerint az elhunyt fiú apja kereste gyermekét, akiről azt hitték, alszik, és csak amikor nem tudták felkelteni, ezután hívták a mentőket és a rendőrséget, de már csak a halál tényét tudták megállapítani. A kiskorú holttestét Újvidékre vitték boncolásra.

Topolya
halott

Most

19:37, Frissítve: 19:54

Nem hadászati nukleáris gyakorlatot tart Oroszország

Arra utasította az orosz fegyveres erők vezérkarát Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy készüljön fel egy olyan hadgyakorlatra, amelyen nem hadászati nukleáris fegyverek használatát fogják gyakorolni - közölte az orosz védelmi minisztérium.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.