Ugrás a tartalomra

Az orosz Föderációs Tanács elfogadta a NATO bombázásról szóló dokumentumot

2019.03.13
15:36
2024.03.19
08:50
Forrás
Tanjug
Az orosz parlament felső háza elfogadott egy dokumentumot, amely a Jugoszláv Szövetségi Köztársasággal szembeni NATO-agresszióra hívja fel a figyelmet.

Arra szólítottak fel, hogy a bűncselekmény elkövetőinek az igazságszolgáltatás előtt kell felelniük a tetteikért. A dokumentum szerint ez a katonai művelet negatív fényt vethet az európai államok bizalmi kapcsolatainak jövőbeni fejlődésére, illetve a felelősök büntetlenül hagyása újabb tragédiákat eredményezett Szíriában, Irakban és Líbiában - írja a Sputnjik híroldal.

Az orosz szenátorok emlékeztetnek arra is, hogy a NATO Jugoszlávia bombázásakor kimerült uránnal töltött lőszereket használt, ami számos civil életet követelte. Az Orosz Föderáció Tanácsa felkérte a világ országainak parlamentjeit, a nemzetközi szervezeteket és az Európai Parlamentet, hogy ítéljék el a Jugoszláv Szövetségi Köztársaság elleni NATO-agressziót, és tegyenek meg mindent a következmények orvoslásáért.

orosz
jugoszláv
NATO-bombázás

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.