Ugrás a tartalomra

Tűz ütött ki délután Királyhalmon

2019.03.13
17:03
2024.03.19
08:45
Forrás
Pannon RTV
Az aljnövényzet kapott lángra a Királyhalom-Ásotthalom határátkelő felé vezető út mellett. A tűzoltók nagy erőkkel vonultak ki a helyszínre, ugyanis a lángok a lakóházak közelében csaptak fel.

A tűzoltók sikeresen megállították a lángok terjedését. 

Szerda délután gyulladt ki a terület az ásotthalmi határátkelőhelyre vezető úton Királyhalom térségében, az autópálya mellett. A szemtanúk beszámolója alapján az aljnövényzet égett. Arról pontosabb információnk nincsen, hogy mi okozhatta a tüzet. A szabadkai tűzoltók a helyszínre érve gyorsan körülhatárolták a lángokat, melyek lakóházakat nem, de fóliasátrakat veszélyeztettek.

A területen főként az aljnövényzet égett, illetve az azt körbevevő árokrendszer, itt elszáradt növények, illetve nád is lángra kapott. Személyi sérülésről nem tudni.

Az elmúlt napokban több helyen is égett a száraz növényzet Vajdaságban. A szakemberek arra figyelmeztetnek, hogy kerüljük a nyílt terepen való tűzgyújtást, ugyanis az erős szélben gyorsan terjedhetnek a lángok, amelyek akár tragédiához vezethetnek.

tűz
Királyhalom

Most

19:37, Frissítve: 19:54

Nem hadászati nukleáris gyakorlatot tart Oroszország

Arra utasította az orosz fegyveres erők vezérkarát Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy készüljön fel egy olyan hadgyakorlatra, amelyen nem hadászati nukleáris fegyverek használatát fogják gyakorolni - közölte az orosz védelmi minisztérium.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.