Ugrás a tartalomra

A Chelsea-nek és az Arsenalnak is sikerült a továbbjutás az Európa-ligában

2019.03.15
12:27
2019.03.15
12:33
Forrás
Nemzetisport.hu
Megvannak az Európa-liga negyeddöntősei. Az Arsenal 3-0-ra győzte le a Rennes csapatát így 4-3-as összesítéssel jutott tovább.

A Chelsea idegenben is legyőzte a kijevi Dinamót – a londoni kékek ezúttal 5-0-ás győzelmet arattak és 8-0-ás összesítéssel jutottak a legjobb nyolc közé. Nagy meglepetésre a cseh Slavia Praha kiejtette a Sevilla csapatát. A Benfica a Dinamo Zagreb ellen 3-1-es összesített eredménnyel jutott tovább az Európa-liga negyeddöntőjébe, míg a Villareal a Zenitet, valamint a Frankfurt az Intert ejtette ki. A Valencia a Krasznodart, a Napoli pedig a Salzburgot búcsúztatta.

Európa-liga
Chelsea
Arsenal
labdarúgás

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.