Ugrás a tartalomra

Ötvenre emelkedett az új-zélandi terrortámadás halálos áldozatainak száma

2019.03.17
07:34
2024.03.19
08:34
Forrás
hirado.hu, MTI
Jelenleg 36 sebesültet ápolnak, kettőnek válságos az állapota.

Korábban 49 halottról szóltak a jelentések, időközben még egy ember meghalt a kórházban – jelentette be Mike Bush rendőrfelügyelő sajtóértekezleten szombaton este.

A rendőrfelügyelő beszámolt arról, hogy a vérengzésnek a 28 éves ausztrál férfi, Brendon Tarrant az egyetlen gyanúsítottja. A nap folyamán még őrizetben volt másik két személynek nincs köze a mecsetek elleni támadásokhoz, az egyiket már szabadon engedték, de a másik ellen vádat emeltek tiltott fegyverviselés miatt.

Új-Zéland
terrortámadás

Most

07:48, Frissítve: 07:59

Egy éve történt a belgrádi iskolai mészárlás

Egy évvel ezelőtt történt az iskolai lövöldözés a belgrádi Vladislav Ribnikar Általános Iskolában. Egy 13 éves fiú reggel fél 9-kor, apja fegyverével nyitott tüzet a biztonsági őrre, aki testével védte a tanulókat.
07:23

Ortodox nagypéntek van

A hívek ma Jézus kereszthalálára emlékeznek, ez a legszomorúbb nap az egyházi évben. Szigorú böjti nap azok számára, akik a Julianus-naptárt követik.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.