Ugrás a tartalomra

Megkapta az egészségügyi jóváhagyást a nagybecskereki vízgyár

2019.03.21
17:44
2019.03.21
17:54
Forrás
VajdaságMA
Az önkormányzat és a belgrádi Zillio csoportosulás, amely kiépítette a víztisztító berendezést az ivóvíz tisztítására, közleményben tudatta, hogy az előírások alapján minden szabályt teljesítettek.

Így megkapták az egészségügyi engedélyt a vízgyár működtetéséhez. Hozzátették, folyamatban van a víztisztító berendezésnek a végső tesztelése. A vízgyár próbaüzemeltetése az előzetes tervek szerint június végéig tartana. A közleményben a polgárok figyelmét arra is felhívták, hogy a csövek tisztítását, kifújását is megkezdik, így várhatóan a csapvíz néha zavarossá válhat, valamint a víznyomás is csökkenhet a munkálatok során.

vízgyár
Nagybecskerek

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.