Ugrás a tartalomra

Szlovákia - Magyarország – 2:0

2019.03.21
22:36
2019.03.21
22:45
Forrás
MTI, nemzetisport.hu, 24.hu
Vereséggel rajtolt a magyar labdarúgó-válogatott. 2-0-ra kikaptak a szlovák csapattól Nagyszombatban az Európa-bajnoki selejtezősorozat csütörtöki első fordulójában.

Szlovákia a 42. percben Ondrej Duda találatával szerezte meg a vezetést a magyar válogatott ellen a 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság selejtezőjének nyitó fordulójában. A végeredményt pedig Albert Rusnák állította be a 85. percben. A szlovákok mind a két félidőben a hajrában találtak be.

A magyarok, akik Szoboszlai Dominik személyében újoncot is avattak, ötödször találkoztak a szlovákokkal, két döntetlen mellett harmadszor maradtak alul.

A selejtezősorozat folytatásában Marco Rossi szövetségi kapitány csapata vasárnap 18 órától a világbajnoki ezüstérmes horvátokat fogadja a Groupama Arénában.

Nagyszombaton kezdte meg a magyar válogatott a 2020-as Európa-bajnoki selejtező sorozatát. Marco Rossi öt hátvéddel állt ki a Szlovákia elleni rangadóra, a csapatkapitány pedig ezúttal is Szalai Ádám volt.

Európa-bajnoki selejtezősorozat
Szlovákia
vereség

Most

09:15, Frissítve: 09:25

A Leverkusen tovább menetel

A Bayer Leverkusen magabiztosan nyerte az AS Róma elleni Európa Liga elődöntő első mérkőzését. A Marseille és az Atalanta döntetlen.
07:23

Ortodox nagypéntek van

A hívek ma Jézus kereszthalálára emlékeznek, ez a legszomorúbb nap az egyházi évben. Szigorú böjti nap azok számára, akik a Julianus-naptárt követik.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.