Ugrás a tartalomra

Folyik az útfelújítás a Fruška gorán

2019.03.22
13:30
2024.03.19
08:34
Forrás
Vajdasági RTV, Blic
Jelenleg a Čortanovci felé vezető lejárat és a Norcev szálló közötti, nagyjából 10 kilométeres szakaszt rendezik.

A munkálatokra a tartományi kormány 304 millió dinárt biztosított. Ha elkészül az érintett szakasz, jobb összeköttetés jön létre Inđija, Ürög és Karlóca között, és biztonságosabb is lesz a közlekedés. A munkálatokat ma a tartományi kormány elnöke, Igor Mirović is megtekintette. A terv, hogy a Fruška gorát átszelő út mind az 54 kilométerét felújítsák. Mirović szerint ha ez elkészül, jó hatással lesz majd a térség turizmusára is.

Igor Mirović, a tartományi kormány elnöke: „Mint ahogy látják, lépésről lépésre haladunk, az a szándékunk, hogy gerincen futó út mind az 54 kilométerét felújítjuk. Ez a nagy munka több éven át fog tartani, de ennek az első szakasznak a felújítása nagyon fontos, gyakorlatilag a végén járunk. A munkálatok értéke több mint háromszáz millió dinár. Nagyon elégedett vagyok, mindenekelőtt a tervezéssel.”

Fruška gora
útfelújítás

Most

19:37, Frissítve: 19:54

Nem hadászati nukleáris gyakorlatot tart Oroszország

Arra utasította az orosz fegyveres erők vezérkarát Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy készüljön fel egy olyan hadgyakorlatra, amelyen nem hadászati nukleáris fegyverek használatát fogják gyakorolni - közölte az orosz védelmi minisztérium.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.