Ugrás a tartalomra

Nem kerül feltételes szabadságra Magda Marinko

2019.03.22
14:41
2024.03.19
08:34
Forrás
MTI
A másodfokon eljáró Szegedi Törvényszék bírói tanácsa osztotta az első fokon eljáró bíró álláspontját, hogy a büntetés céljai további szabadságelvonás nélkül nem érhetők el.

A magyar előírások szerint 2021-ben lehet újravizsgálni a feltételes szabadságra bocsátás lehetőségét. Magda Marinko előre kitervelten, nyereségvágyból, több emberen, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés, valamint lőfegyverrel és lőszerrel visszaélés bűntette miatt tölti életfogytiglani fegyházbüntetését Magyarországon.

Szerbiában a bíróság a férfit távollétében az országban elkövetett bűncselekmények miatt halálbüntetéssel sújtotta, amelyet a büntetési forma eltörlése után negyven év szabadságvesztésre változtattak.

Magda Marinko
feltételes szabadság

Most

19:37, Frissítve: 19:54

Nem hadászati nukleáris gyakorlatot tart Oroszország

Arra utasította az orosz fegyveres erők vezérkarát Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy készüljön fel egy olyan hadgyakorlatra, amelyen nem hadászati nukleáris fegyverek használatát fogják gyakorolni - közölte az orosz védelmi minisztérium.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.