Ugrás a tartalomra

A tűzszünet ellenére folytatódtak a légicsapások a Gázai övezetben

2019.03.26
12:50
2019.03.26
13:01
Forrás
MTI
A palesztin szélsőségesek mintegy harminc rakétát lőttek ki keddre virradóra a Gázai övezetből Izraeli déli részére, az izraeli hadsereg pedig válaszul 15 katonai célpontra mért légicsapást.

Az előzményekhez tartozik, hogy hétfőn hajnalban egy, a Gázai övezetből kilőtt rakéta csapódott be egy lakóházba Tel-Aviv közelében, a támadásban hét ember megsebesült. Válaszul az izraeli légierő az esti órákban ellencsapásokat indított a Hamász célpontjai ellen. A palesztin terrorszervezet válaszaként rakétazáport zúdított a környező izraeli településekre. A Hamász hétfő este bejelentette, hogy tűzszünetet kötött Izraellel, amit a zsidó állam nem erősített meg. Az éjszakai események arra engednek következtetni, hogy ennek nem volt foganatja.

Most

11:27, Frissítve: 11:51

Húsvéti liturgia Belgrádban

Az ünnepi liturgiát Porfirije szerb pátriárka felkérésére Aleksej püspöki méltóság szolgáltatta a belgrádi Szent Száva-templomban.
09:25, Frissítve: 09:31

Hajrágóllal magyar győzelem és feljutás

A magyar jégkorong-válogatott végletekig izgalmas mérkőzésen, 2 perc 51 másodperccel a vége előtt ütött Papp Kristóf góllal 2-1-re legyőzte a szlovén együttest a bolzanói divízió I/A-világbajnokság szombati zárásán.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.