Ugrás a tartalomra

A regionális szemétlerakó számos problémára jelentene megoldást

2019.03.26
15:20
2019.03.26
15:26
Forrás
Pannon RTV
A regionális hulladéklerakó rendszer kiépült Magyarkanizsa, Topolya, Kishegyes, Törökkanizsa, Zenta és Csóka területén.

Szabadkán, Orom és Békova között pedig befejeződtek a munkálatok és a munkagépeket illetve az eszközöket is beszerezték a Regionális Hulladékgazdálkodási Központ zavartalan munkájához - nyilatkozta a Szabadkai Magyar Rádió Napindító című műsorában Góli Csilla a szabadkai Regionális Hulladéklerakó Kft. ügyvezetője. Azt, hogy a munka mikor kezdődhet meg, az attól függ, hogy a kivitelezőtől mikor érkezik meg a szükséges dokumentáció a kivitelezés megvalósításáról. Ez után veheti át a hulladéklerakó a használatbavételi és hulladékgazdálkodási engedélyt - emelte ki Góli Csilla. Amint a kivitelezők befejezik a szükséges lépeseket, a hét alapító önkormányzat és a Regionális Közvállalat, némi előzetes egyeztetés után készen áll majd, hogy elkezdje a rendszert működtetni - tette hozzá az illetékes. A mintegy 24 millió eurós beruházás 85 százalékát az európai unió finanszírozta.

Regionális Hulladéktároló
Góli Csilla

Most

19:37, Frissítve: 19:54

Nem hadászati nukleáris gyakorlatot tart Oroszország

Arra utasította az orosz fegyveres erők vezérkarát Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy készüljön fel egy olyan hadgyakorlatra, amelyen nem hadászati nukleáris fegyverek használatát fogják gyakorolni - közölte az orosz védelmi minisztérium.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.