Ugrás a tartalomra

A Néppárt magyar tagszervezeteivel egyeztetett Orbán Viktor

2019.04.01
17:13
Forrás
MTI
Az Európai Néppárt magyar tagszervezeteinek elnökeit fogadta ma Orbán Viktor magyar miniszterelnök.

Semjén Zsolt, a Kereszténydemokrata Néppárt elnöke mellett az érintett határon túli magyar pártok vezetői is jelen voltak, köztük Pásztor István, a Vajdasági Magyar Szövetség elnöke. A pártvezetők az aktuális nemzetstratégiai és európai politikai kérdéseken túl egyeztettek az európai parlamenti választási felkészülésről. Emellett szóba kerültek a magyar kormányzati segítséggel a határon túl megvalósuló gazdaságfejlesztési programok is.

Orbán Viktor
Európai Néppárt
Pásztor István
Semjén Zsolt

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.