Ugrás a tartalomra

Érkezik az esős időjárás térségünkbe

2019.04.04
14:15
2024.03.19
08:45
Forrás
Pannon RTV
A meteorológiai előrejelzések szerint holnap bárhol előfordulhat csapadék Vajdaság területén, azonban rossz hír, hogy csak kisebb mennyiségben.

Ami a szombati napot illeti, reggel még esős, borult idő vár ránk. Napközben azonban felszakadozik a felhőzet, helyenként még előfordulhatnak kisebb záporok. A hőmérséklet a hétvégén 18-20 fok között mozog majd.

A mezőgazdászoknak, akik hosszú ideje a szárazsággal igyekeznek megbirkózni jó hír, hogy vasárnap ismét egy csapadékzóna éri el térségünket.

Kovács Géza klímakutató elmondta: „Hétfőn újabb nedves légtömeg érkezik, ami viszont átváltoztatja a szélirányt, ugyanis addig erős délkeleti szél várható, tehát péntek, szombat, vasárnap is megváltozik a szélirány és egy hidegfront ér el bennünket a hétfői nap folyamán. Ez komolyabb esőket, záporokat hozhat, sőt nincs kizárva zivatartevékenység se, és úgy tűnik, hogy az elkövetkező periódusban hétfőn várható a legtöbb csapadék.”

eső
Kovács Géza
időjárás

Most

19:37, Frissítve: 19:54

Nem hadászati nukleáris gyakorlatot tart Oroszország

Arra utasította az orosz fegyveres erők vezérkarát Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy készüljön fel egy olyan hadgyakorlatra, amelyen nem hadászati nukleáris fegyverek használatát fogják gyakorolni - közölte az orosz védelmi minisztérium.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.