Ugrás a tartalomra

Ingyenes vizsgálatokat szerveztek a Temerini Egészségházban is

2019.04.07
14:48
2024.03.19
08:34
Forrás
Pannon RTV
Ingyenes vérnyomásmérést, vércukorszintmérést és EKG-t szerveztek vasárnap a Temerini Egészségházban is.

A délelőtt folyamán tíznél is kevesebb polgár ment el ezekre a vizsgálatokra. Az ügyeletes orvos szerint nálunk még mindig nem szokás egészségesen orvoshoz járni, vagyis megelőző célból. Csak akkor jönnek az orvoshoz, amikor már komoly panaszaik vannak – mondta el stábunknak Saša Rajčević általános orvos. A leggyakoribb megbetegedésekről kérdeztük, amelyek a temerinieket gyötrik.

Saša Rajčević, általános orvos, Temerini Egészségház: „A magas vérnyomás és a cukorbetegség a leggyakoribb a krónikus betegségek közül. Ami pedig általában a megbetegedéseket illeti, leginkább idült betegségek miatt jönnek, krónikus légzőszervi megbetegedések, influenza és idényjellegű panaszok miatt.”

Temerini Egészségház
Temerin
vizsgálatok

Most

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.