Ugrás a tartalomra

Szünetel a határforgalom Ásotthalmon

2019.04.11
16:05
2024.03.19
08:45
Forrás
MTI
Egy gránátnak látszó tárgyat adott át a Magyarországra való beléptetését végző rendőröknek egy idős férfi az Ásotthalom Közúti-határátkelőhelyen. Az átkelőn szünetel az átléptetés.

A 86 éves férfi csütörtökön 14 óra körül jelentkezett belépésre az átkelőn. Ennek során az iratokat követően egy gránátnak látszó tárgyat is átadott. Elmondta, beszolgáltatná az eszközt a rendőrségnek. A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság az átkelőt a tűzszerészek kiérkezéséig lezárta, a forgalmat a röszkei átkelőkre irányítják.

A rendőrség honlapján olvasható közlemény szerint az átkelőhely 14 órától nem fogad utasokat.

Azt kérik az utazóktól, hogy a várakozási időkről tájékozódjanak a www.police.hu oldalon. 

határforgalom
Ásotthalom

Most

07:31, Frissítve: 07:36

Tankok törtek be Rafah területére

Néhány órája megindult Izrael szárazföldi hadművelete, helyszíni jelentések szerint legalább egy izraeli gépesített zászlóalj behatolt a Gázai övezet déli részébe.
19:37, Frissítve: 07:54

Nem hadászati nukleáris gyakorlatot tart Oroszország

Arra utasította az orosz fegyveres erők vezérkarát Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy készüljön fel egy olyan hadgyakorlatra, amelyen nem hadászati nukleáris fegyverek használatát fogják gyakorolni - közölte az orosz védelmi minisztérium.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.