Ugrás a tartalomra

Vučić Újvidéken folytatja a Szerbia Jövője elnevezésű kampánykörútját

2019.04.11
16:28
2024.03.19
08:50
Forrás
Pannon RTV
Az este 6 órakor kezdődő rendezvényen az államfő mellett Ivica Dačić, a szerb kormány alelnöke, Igor Mirović tartományi kormányfő, Pásztor István tartományi házelnök is beszél a Szabadság téren.

Aleksandar Vučić szerb elnök Újvidéken folytatja a Szerbia Jövője elnevezésű kampánykörútját. Az este 6 órakor kezdődő rendezvényen az államfő mellett Ivica Dačić, a szerb kormány alelnöke, Igor Mirović tartományi kormányfő, Pásztor István, a tartományi képviselőház elnöke, valamint Miloš Vučević, Újvidék polgármestere is szólni fog a Szabadság téren összegyűlt tömeghez.

A rendezvény a korábbi tervek szerint április 12-én lett volna megtartva, de később úgy döntöttek egy nappal korábban tartják, hogy ne ütközzön az ellenzék által péntekre bejelentett tüntetéssel.

Újvidék
Szerbia jövője
kampánykörút
Aleksandar Vučić

Most

11:27, Frissítve: 11:51

Húsvéti liturgia Belgrádban

Az ünnepi liturgiát Porfirije szerb pátriárka felkérésére Aleksej püspöki méltóság szolgáltatta a belgrádi Szent Száva-templomban.
09:25, Frissítve: 09:31

Hajrágóllal magyar győzelem és feljutás

A magyar jégkorong-válogatott végletekig izgalmas mérkőzésen, 2 perc 51 másodperccel a vége előtt ütött Papp Kristóf góllal 2-1-re legyőzte a szlovén együttest a bolzanói divízió I/A-világbajnokság szombati zárásán.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.