Ugrás a tartalomra

Az évszázad rablása a tiranai repülőtéren

2019.04.11
23:22
2024.03.19
08:45
Forrás
hvg.hu
Hajtóvadászatot indítottak Albániában, miután kedden álarcos fegyveresek elraboltak egy pénzszállítmányt Tirana nemzetközi repülőterén. A helyszínre érkező rendőrök üldözőbe vették az elkövetőket.

Egyiküket agyonlőtték, a többi tettest még keresik. Az elkövetők legalább hárman lehettek, de egyes hírek szerint öten voltak.

A zsákmány az első tájékoztatás szerint kétmillió euró lehet. Később ennek ötszöröséről is szóltak a helyi híradásokban.

A BBC szerint az Austrian Airlines utasai már a felszállásra vártak a repülőtéren, amikor a banda gépkarabélyokkal felfegyverkezve, egy fehér furgonban megérkezett. Kipattantak az autóból, és arra kényszerítették az őröket, hogy nyissák ki a csomagterét, ahol a pénzt tárolták. A nyomozók szerint valószínű, hogy a rablók előre tudtak a pénzszállítmányról.

Albánia
Tirana
repülőtér
rablás

Most

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.