Ugrás a tartalomra

Véget ért a 100 év magyar magány

2019.04.14
20:53
2019.04.15
17:07
Forrás
Pannon RTV
Véget ért a 100 év magyar magány - hangzott el Martonoson, a Magyar, nemzet, politika címet viselő közösségi találkozón.

A május 26-án megszervezésre kerülő európai parlamenti választáson a Fidesz-KDNP nem csak egy országot képvisel majd, hanem egy nemzet, egy kultúra értékeit - mondta el Fejsztámer Róbert, Magyarkanizsa VMSZ-es polgármestere. Azok a lakossági fórumok az igazán fontosak, ahol a kampány hevében ki tudnak térni azokra az értékekre, amik az itt maradás, a megmaradás szempontjából a legfontosabbak - tette hozzá Fejsztámer.

Fejsztámer Róbert, polgármester, Magyarkanizsa (VMSZ): „Én nagyon bízom benne, hogy mindenki, aki kettős állampolgársággal rendelkezik, ki fog menni szavazni és támogatni fogja azt az irányvonalat, amit a VMSZ képvisel, mégpedig a Fidesz-KDNP-féle lista támogatását. Úgy gondolom és úgy gondoljuk mindannyian, akik ebben a kampányban most részt veszünk, hogy ez az a lista, ezek azok az irányvonalak, ezek azok az értékek amikkel mi itt vajdasági magyarok, nemcsak VMSZ-sek, hanem megmaradni és itt maradni vágyó vajdasági magyarok azonosulni tudunk.”

Martonos
Fejsztámer Róbert

Most

18:36

Cápát fogtak Neum közelében

Veszélyeztetett és szigorúan védett cápafaj egy példányát fogott ki a napokban egy helyi horgász az Adriai-tengeren, a bosznia-hercegovinai Neum közelében.
17:58, Frissítve: 18:12

Hszi Csin-ping megérkezett Franciaországba

A kínai elnök Emmanuel Macron francia államfő meghívására érkezett Párizsba, ugyanis a két ország 60 éve lépett diplomáciai kapcsolatba. Hszi Csin-ping franciaországi látogatása után Szerbiába és Magyarországra is ellátogat.
16:01, Frissítve: 16:11

Verstappené a pole pozíció

A címvédő és háromszoros világbajnok Max Verstappen, a Red Bull versenyzője volt a leggyorsabb a Forma-1-es Miami Nagydíj szombati időmérő edzésén, így a vasárnapi futamot ő kezdheti majd az élről.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.