Ugrás a tartalomra

Nyilvános bocsánatkérést vár Sergej Trifunovićtól a Magyar Mozgalom

2019.04.15
10:27
2024.03.19
08:45
Forrás
Magyar Mozgalom
A Szabad Polgárok Mozgalmának elnökéhez a szombati ellenzéki nagygyűlésen tartott beszéde kapcsán írt levélben kiemelik, Trifunović egy súlyosan sérelmező kijelentést tett a magyar közösség tagjaira.

A fiatal korosztályok Szerbiából történő távozásáról beszélve kitért a migránsok szervezett betelepítésére, ide sorolva a magyarokat is - akik több, mint ezer éve élnek ebben a térségben.

Az MM levelében kiemeli, Trifunović nyilatkozataiban nem először nyilvánul meg mértéktelenség. Hozzáteszik: a Magyar Mozgalom, mint a Szabad Polgárok Mozgalmának eddigi partnere elzárkózik az ilyen politikai retorikától, remélik, hogy csak elszólásról van szó, nyilvános magyarázatot és nyilvános elnézéskérést várnak el tőle.

Magyar Mozgalom
Sergej Trifunovic

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.