Ugrás a tartalomra

Kovács Elvira volt a zentai BeeHome vendége

2019.04.18
20:57
2019.04.19
18:19
Forrás
Pannon RTV
A fiatalok megtudhatták, hogyan dolgozik egy parlamenti képviselő.

Kovács Elvira köztársasági parlamenti képviselő asszony ismeretterjesztő előadását hallgathatták meg a zentai középiskolások. Interaktív előadása betekintést nyújtott a köztársasági parlament munkájába, és a kulisszatitkokba is beavatta a hallgatóságot. A BeeHome Közösségi Ház második alkalommal tartotta meg a Közéleti fórum elnevezésű rendezvényét, amelynek célja, hogy a fiatalok már a középiskolás éveikben betekintést nyerhessenek a közéleti, gazdasági és politikai kérdésekbe.

Kovács Elvira, köztársasági parlamenti képviselő, VMSZ:
„Próbáltam bemutatni a parlament munkáját, mert sokan azt gondolják, hogy csupán annyi, amennyit így lehet a tévén látni, vagy csupán ilyen vitaestekből, vagy vitázásból áll a munka. Tehát elsősorban olyan szemszögből próbáltam bemutatni, hogy mi mindenből áll még egy parlamenti képviselő mindennapja, illetve munkája. Másrészt viszont arra ösztönözni őket, hogy a fiataloknak is ott van a helyük a képviselőházban.”

Kovács Elvira
BeeHome
Közéleti fórum

Most

19:37, Frissítve: 19:54

Nem hadászati nukleáris gyakorlatot tart Oroszország

Arra utasította az orosz fegyveres erők vezérkarát Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy készüljön fel egy olyan hadgyakorlatra, amelyen nem hadászati nukleáris fegyverek használatát fogják gyakorolni - közölte az orosz védelmi minisztérium.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.