Ugrás a tartalomra

Nem támogatja egyik magyarországi listát sem a Magyar Mozgalom

2019.04.23
16:01
Forrás
Közlemény
Egyik magyarországi listát sem támogatja a Magyar Mozgalom az előttünk álló európai parlamenti választáson. Erről írt szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményében a civil szervezet.

Az MM elnöksége szerint ezek a választások csak közvetve és csak csekély mértékben befolyásolják a vajdasági magyar közösség életét. Ennek ellenére a közvélemény tájékoztatása céljából kialakította az álláspontját. A Magyar Mozgalom közleménye megállapítja, nem támogatják a Fidesz-KDNP listáját, mert azon a VMSZ jelöltje is szerepel. Az MM arra biztatja a szavazati joggal rendelkező vajdasági magyarokat, hogy fontolják meg, hogy az EP-választásokon induló magyarországi pártok közül melyiknek a programja felel meg a leginkább az európai értékeknek, és annak szavazzanak bizalmat.

Magyar Mozgalom
európai parlamenti választások

Most

19:37, Frissítve: 19:54

Nem hadászati nukleáris gyakorlatot tart Oroszország

Arra utasította az orosz fegyveres erők vezérkarát Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy készüljön fel egy olyan hadgyakorlatra, amelyen nem hadászati nukleáris fegyverek használatát fogják gyakorolni - közölte az orosz védelmi minisztérium.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.