Ugrás a tartalomra

Györe László negyeddöntős Budapesten

2019.04.25
21:55
Forrás
VajdaságMa
Györe László bejutott a Budapesten zajló 250-es ATP-tenisztorna negyeddöntőjébe, miután a második fordulóban 6:3, 6:1 arányban nyert az olasz Jannik Sinner ellen.

A világranglistán jelenleg 34. zentai teniszező végig dominált a mérkőzésen, és mindössze négy játékot engedett át a 17 éves olasz játékosnak. Györe a nyolc között a 4. kiemelt grúz Nikoloz Baszilasvili ellen lép pályára.

Nagy meglepetésre búcsúzott a tenisztorna első kiemeltje, a világranglista 11. helyén álló horvát Marin Čilić, miután 5:7, 7:6 ,7:6-ra kikapott a 73. helyen rangsorolt uruguayi Pablo Cuevastól egy több mint három órás mérkőzésen.

Györe László
Budapest

Most

21:59, Frissítve: 08:00

Megérkezett Belgrádba a kínai elnök

A kínai elnök gépét szerbiai felségjelzésű MiG-29-es vadászgépek kísérték a Nikola Tesla repülőtérig, ahol a szerb hadsereg gárdája sorakozott fel a tiszteletére.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.

Drágábbak a luxustermékek Szerbiában

Több luxustermék is megdrágult Szerbiában május elsejétől. Keddtől egy doboz cigarettáért is többet kell fizetnie a dohányosoknak, mint eddig. Ami viszont jó hír, hogy az áram és a gáz árának emelkedésétől idén már nem kell tartanunk.