Ugrás a tartalomra

Nem kell nagyobb fennakadásokra számítani a határátkelőkön

2019.04.29
15:53
2019.04.29
20:21
Forrás
Pannon RTV
A szerb-magyar határátkelőkön már nem tapasztalható nagyobb várakozás. A hatóságok a majális ideje alatt sem számítanak jelentősebb forgalomnövekedésre.

Hétfő délután meglehetősen, szokatlanul üres a Horgos-Röszke autópálya-határátkelőhely mind a belépő és kilépő oldalon. Torlódást csak a határ túloldalára tekintve, a magyarországi belépő oldalon tapasztaltunk.

Kevés autó várt a Szerbiából kilépő oldalon, befelé is alig akadt 1-2 jármű. Milan Brojčin, a Horgosi Határrendészet parancsnokhelyettese elmondta, hogy az utóbbi napok torlódásai után az elkövetkezőkben már jóval kisebb forgalomra számítanak a Horgos-Röszke közúti, illetve autópálya határátkelő-helyeken.

Milan Brojčin, parancsnokhelyettes, Horgosi Határrendészet: „Ami a horgosi határátkelő forgalmát illeti, itt jelentősebb fennakadás és várakozás nélkül zajlik a határátlépés, az országba való kilépő és belépő oldalon úgyszintén. Horgos 1-hez hasonló a helyzet Horgos 2-n is. Majáliskor nem számítunk nagyobb tumultusra egyik határátkelőn sem.”

Az átlépőkön ettől függetlenül bármikor kialakulhat torlódás a következő napokban. A legfrissebb információkért érdemes felkeresni a police.hu oldalt, illetve a Facebookon az ezzel foglalkozó csoportokat.

határ

Most

11:02, Frissítve: 11:09

Az ének összetart

A Szajkó énekegyüttes tartott önálló estet a Fokos zenekar kíséretében Kishegyesen. Galga menti, al dunai, székely, kalocsai, gyimesi dalok is szerepeltek abban a 9 népdalcsokorban, amivel az együttes készült.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.