Ugrás a tartalomra

Elkerülhetetlen a brit részvétel az EP-választásokon

2019.05.08
16:54
Forrás
MTI
David Lidington a a brit kormány kabinetirodájának vezetője szerint nincs elég idő a brit EU-tagság megszűnésének feltételrendszerét rögzítő megállapodás ratifikálására az EP-választás

Lidington kijelentette: Nagy-Britanniának jogi kötelezettsége a részvétel az EP-választásokon, ha kilépése az Európai Unióból addig nem válik törvényesen hatályossá. A kabinetiroda vezetője hozzátette: a kormány megkétszerezi erőfeszítéseit annak érdekében, hogy a Brexit ne késsen sokat az EP-választások után.

Nagy-Britannia

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.