Ugrás a tartalomra

Angol döntő lesz a Bajnokok Ligájában

2019.05.08
23:19
2019.05.08
23:33
Forrás
Pannon RTV
Fordulatos mérkőzést játszott Amszterdamban az Ajax és a Tottenham Hotspur a Labdarúgó Bajnokok Ligája elődöntőjének visszavágóján. Az angolok 3:2-es győzelemmel jutottak a döntőbe.

A holland csapat már az ötödik percben megszerezte a vezetést de Ligt révén. A 35 percben Ziyech kettőre növelte az Ajax előnyét.

A szünet után a Tottenham edzője behozta Llorentet, aki magabiztosságot hozott az angol csapat támadójátékában.

 A Tottenham a második félidő elején átvette a játék irányítását és Lucas Moura 55. és 59. percben szerzet találataival egyenlített. Ezt követően mindkét csapat előtt adódtak helyzetek. Amikor már úgy tűnt, hogy az első mérkőzést 1:0-ra megnyerő Ajax jut a döntőbe, jött a meglepetés. Lucas Moura a 96. percben megszerezte harmadik találatát, amellyel bejuttatta csapatát a Labdarúgó Bajnokok Ligája döntőjébe, amelyet június elsején rendeznek Madridban.

Bajnokok Ligája

Most

07:36

Pénteken lesz hűvösebb

Május második napján, csütörtökön változóan felhős égboltra számíthatunk. Változékony idő lesz, elszórtan esővel, zivatarral.
20:09, Frissítve: 20:32

A kormányprogramról vitázik a parlament

Miloš Vučević kormányalakító több mint három órán keresztül ismertette expozéját. Ezt követően megkezdődött a vita a köztársasági képviselőházban a kormányprogramról.
13:43, Frissítve: 16:32

Ezreket vonz a palicsi majális

Verőfényes napsütés és viharos erejű szél várta a 39. palicsi majális látogatóit. Már a délelőtti órákban benépesült a tópart, a kora délutáni órákban pedig már több ezren voltak a sétányon.
13:17, Frissítve: 15:45

Ma megalakul az új szerb kormány

A geopolitikai stabilitás megőrzése, infrastrukturális fejlesztések, az életszínvonal növelése, az EU-tagság felé vezető út és a katonai semlegesség - egyebek mellett ezeken dolgoznak majd az új szerb kormány tagjai a jövőben.

Népszerű

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.