Ugrás a tartalomra

Útfelújítások Szabadkán

2019.05.09
20:52
2020.02.10
17:21
Forrás
Pannon RTV
A tervek szerint Szabadkán számos utca burkolatát újítják fel a közeljövőben – jelentette be Horvát Tímea, a város alpolgármestere (VMSZ) Közügyek című műsorunkban.

Elmondta, az önkormányzat 33 millió dinárt különített el a munkálatok kivitelezésére. A mezőutak rendezése már több helyen Palicson, Királyhalmán és Hajdújáráson is megkezdődött, jövő héten pedig Csantavér és Kisbosznia területén is megkezdik a munkálatokat.

„A helyi közösségek, mint prioritásként leadtak útszakasz, vagy utcák felújítására, vagy útburkolat javítására. Ennek keretén belül az elkövetkezendő időszakban több helyszínen is Szabadkán meg fog kezdődni az útszakaszok felújítása, például Kisradanovácon a Jug Bogdan utcának a felújítása fog megkezdődni, a Kertvárosban az Anton Aškerc, de mondjuk a Prozivkának ismert, Harcosok sorakozója településen is utcák lesznek felújítva, és ami nagyon fontos, hogy nem csak a város központra összpontosulunk, hanem a kültelepülésekre is.”

útfelújítás
Horvát Tímea
Szabadka

Most

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.