Ugrás a tartalomra

A Szuperligára koncentrál a TSC labdarúgó csapata

2019.05.10
16:46
2024.03.19
08:46
Szabó Zoltán vezetőedző a klub sajtótájékoztatóján elmondta, pihenőre nem sok idő van, hiszen a tervek szerint már július közepén megkezdődnek a szerbiai labdarúgó első osztály küzdelmei.

A topolyai csapatba új játékosok is érkezhetnek, de a hangsúly azon lesz, hogy a jelenlegi keretből minél több labdarúgóval szerződést hosszabbítsanak. A TSC együttese június elején kezdi meg az erőnléti felkészülést, majd Ausztriába utaznak edzőtáborozásra. A játékosok addig is előre meghatározott individuális edzésprogramot végeznek - mondta a klub edzője.

Szabó Zoltán, vezetőedző, TSC: „Beszélgetéseket folytatunk azokkal a játékosokkal, akiknek lejár a szerződésük, hogy megtarthatjuk-e őket Topolyán. Én a játékosok többségét mindenképpen megtartanám és arra építenék. Az erősítésekről majd később lesz szó. Mos még nézzük, hogy mi kell a csapatnak, de a legfontosabb az, hogy nekem nem lesz pihenőm, de a játékosok pihenőre mennek. Kapnak egy programot, amit majd teljesíteniük kell a pihenő alatt, hogy aki visszajön ide, az készen álljon a felkészülések elejére.”

TSC
labdarúgó
Topolya
szuperliga
Szabó Zoltán

Kapcsolódó tartalmak

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.