Ugrás a tartalomra

A szájápolás hete Szerbiában

2019.05.13
19:18
2019.05.13
19:28
Forrás
Pannon RTV
A szájüreg egészségére és a mindennapos szájápolás fontosságára hívták fel a figyelmet a szabadkai Közegészségügyi Intézetben megtartott sajtótájékoztatón.

A szakorvosok hangsúlyozták, hogy helyes táplálkozással és a napi két alkalommal való fogmosással megelőzhetők a szájüreg megbetegedései, legfőképp a fogszuvasodás. A korai felismerés céljából ajánlatos évente legalább két alkalommal rendelőben megvizsgáltatni fogainkat. A Szabadkai Gyógyszertárak is bekapcsolódik az egy hétig tartó programba: 17-én a Lifka mozi melletti gyógyszertárban szakorvos áll majd a páciensek rendelkezésére, valamint egész héten 10 százalékos árengedményt adnak a szájhigiéniás készítményekre.

szájápolás hete
fog
fogmosás
Közegészségügyi Intézet

Kapcsolódó tartalmak

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.