Ugrás a tartalomra

Módosra került a traktor

2019.05.16
18:21
2019.05.17
10:17
Forrás
Pannon RTV
Kihúzták a nyertes belépőket a 86. Újvidéki Nemzetközi Mezőgazdasági Kiállításon. A látogatók a megvásárolt belépőjeggyel idén is részt vehettek a hagyományos nyereményjátékban.

Három értékes gép várta a legszerencsésebbeket. A vetőgép Antalfalvára, a John Deer traktor a szerbiai Varvarinba, míg a főnyeremény, egy Belarus középteljesítményű traktor Módosra került. A szerencsés nyertes Csipak Pál.

60 ország 1518 résztvevője mutatta meg az ágazati újdonságait, a technológiai vívmányait. Az egy hétig tartó rendezvényt több tízezren látogatták meg, és főleg a mezőgépek iránt érdeklődtek. A forgalmazók és gyártók pedig 5-10 százalékos árengedményt hagytak jóvá erő- és mezőgépekre.

A szemle legdrágább mezőgépe egy 540 ezer euró értékű kombájn, míg a legnagyobb állat az 1700 kg, Szerbiából érkező bika volt.

Újvidéki Nemzetközi Mezőgazdasági Vásár

Most

17:17, Frissítve: 19:39

Ma kiderül, kik vihetik haza az ajándékokat!

A Közügyek kérdésére csaknem ötszáz válasz érkezett Vajdaság szinte minden részéből. Mai műsorunkban kiderül, hogy ki csobbanhat a családjával Mórahalmon. Nézzék a 18 óra 10 perckor kezdődő műsorunkat.
16:02, Frissítve: 16:33

Fiáker szemlét tartottak Cserépalján

Huszonnyolcadik alkalommal szervezték meg a Cserépaljai Fiáker Szemlét. A Parádés Kocsik és Lovak Nemzetközi Szemléjére a dél-bánáti Cserépaljára egész Szerbia területéről érkeztek a lovas sport kedvelői.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.

Drágábbak a luxustermékek Szerbiában

Több luxustermék is megdrágult Szerbiában május elsejétől. Keddtől egy doboz cigarettáért is többet kell fizetnie a dohányosoknak, mint eddig. Ami viszont jó hír, hogy az áram és a gáz árának emelkedésétől idén már nem kell tartanunk.