Ugrás a tartalomra

Đoković a mai második meccsét is könnyedén nyerte

2019.05.16
22:09
Forrás
Szabad Magyar Szó
Novak Đoković csütörtökön kora délután bejutott a Rómában zajló salakpályás tenisztorna nyolcaddöntőjébe, majd néhány órával később már negyeddöntősnek mondhatta magát.

A szerb teniszezőnek a szerdai eső miatt csütörtökön kétszer kellett pályára lépnie. A világranglista első helyezettjét ez különösebben nem zavarta, s előbb 6:1, 6:3-ra nyert a kanadai Denis Shapovalov ellen, majd este a nyolcaddöntőben 6:3, 6:0-ra győzte le a német Philipp Kohlschreibert. Az első helyen kiemelt Đoković ellenfele a négy közé jutásért az argentin Juan Martín del Potro lesz, akit a szervezők a hetedik helyre rangsoroltak, s aki a múlt héten Madridban Györe László ellen veszített. 

Novak Đoković
tenisz
Róma

Most

19:37, Frissítve: 19:54

Nem hadászati nukleáris gyakorlatot tart Oroszország

Arra utasította az orosz fegyveres erők vezérkarát Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy készüljön fel egy olyan hadgyakorlatra, amelyen nem hadászati nukleáris fegyverek használatát fogják gyakorolni - közölte az orosz védelmi minisztérium.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.