Ugrás a tartalomra

Orbán Viktor fogadta az UEFA elnökét

2019.05.18
10:26
Forrás
MTI
Orbán Viktor magyar miniszterelnök fogadta Aleksander Ceferint, az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) elnökét a Karmelita kolostorban ma délelőtt.

A megbeszélésen részt vett Csányi Sándor, a Magyar Labdarúgó Szövetség elnöke is. Aleksander Ceferin a labdarúgó női Bajnokok Ligája döntőjére látogatott Budapestre, amelyet először rendeznek meg önállóan, a férfi sorozattól külön városban. Orbán Viktor tájékoztatást adott vendégének a Magyarországon zajló sportinfrastruktúra-fejlesztésekről, elmondta, hogy rövidesen férfi BL- vagy EL-döntőt is lehet majd rendezni Magyarországon, hiszen novemberre elkészül a Puskás Ferenc Stadion, amely az UEFA elvárásainak immár mindenben megfelel.

Orbán Viktor
Aleksander Ceferin
Budapest

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.