Ugrás a tartalomra

Kiemelten foglalkozik a gödöllői Nemzetközi Természetfilm Fesztivállal az M5 csatorna

2019.05.18
13:23
Forrás
MTI
Különdíjjal jutalmazza a gödöllői Nemzetközi Természetfilm Fesztiválon szereplő magyar alkotások egyikét az M5 kulturális csatorna.

Ezt mondta el az MTI-nek Siklósi Beatrix, az M5 kulturális csatorna igazgatója. Az M5 kulturális csatorna hétfőtől egy héten keresztül kiemelten foglalkozik műsoraiban a fesztivállal, amelyet május 24. és 26. között rendeznek meg Gödöllőn. Péntektől vasárnapig élő bejelentkezésekkel tudósítanak az eseményről, valamint a korábbi évek díjnyertes természetfilmjeiből is többet levetítenek a három nap alatt. Idén hat helyszínen összesen 145 alkotást vetítenek a gödöllői Nemzetközi Természetfilm Fesztiválon. Az elsősorban gyerekeket és családokat megszólító rendezvény kiemelt témája idén a víz lesz. A filmvetítések mellett számos kísérőprogram, valamint 65 civil és szakmai kiállító várja a közönséget. Az esemény fővédnöke Áder János köztársasági elnök.

Gödöllő

Kapcsolódó tartalmak

Most

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.