Ugrás a tartalomra

Nincs sem szerb, sem magyar sérültje az egyiptomi robbantásnak

2019.05.19
20:26
2019.05.19
20:33
Forrás
Tanjug, MTI, Magyar Szó, HVG
Szerbia egyiptomi nagykövete, Jugoslav Vukadinović azt mondta a Tanjugnak, hogy az eddigi információk szerint szerbiai állampolgár nem sérült meg a támadás során.

A magyar Külgazdasági és Külügyminisztérium közleménye szerint Magyarország kairói nagykövetsége folyamatosan nyomon követi az eseményeket, kapcsolatban áll az illetékes egyiptomi hatóságokkal, nincs magyar sérült sem.

Ma pokolgép robbant egy turistabusz közelében Egyiptomban. A merényletben legalább tizenheten megsebesültek, többségük külföldi - közölték egyiptomi biztonsági és egészségügyi források. A robbanás Kairó külvárosában, egy múzeum mellett történt, közel a gízai piramisokhoz. A merényletet még senki sem vállalta magára.

Egyiptom
robbantás

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.