Ugrás a tartalomra

Weber az illegális bevándorlás feltartóztatását ígéri

2019.05.20
09:41
2019.05.20
09:51
Forrás
MTI, Vajdaság Ma
„Az államnak felül kell kerekednie az embercsempészeken az illegális bevándorlással szembeni harcban” – jelentette ki az Európai Néppárt európai parlamenti választási csúcsjelöltje Szófiában

Szigorú intézkedéseket ígért az illegális bevándorlás feltartóztatására Manfred Weber, az Európai Néppárt európai parlamenti választási csúcsjelöltje vasárnap a bulgáriai fővárosban tett látogatásán. Dicsérően szólt Bojko Boriszov kormányáról, amely – mint mondta – sikeresen megvédi az EU külső határát az illegális migrációtól. Weber a bolgár televízióban közvetített beszédében méltatta az európai kontinens sokszínűségét, ugyanakkor hangsúlyozta, hogy a kereszténység közös elemként fogja össze mindezt. A 2007 óta uniós tagállam Bulgária 17 képviselőt választhat a 751 tagú Európai Parlamentbe a május 26-i EP-választáson.

Manfred Weber
Szófia

Most

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.