Ugrás a tartalomra

Mészárlás volt egy brazil bárban

2019.05.20
09:58
Forrás
MTI
11 embert lőttek agyon helyi idő szerint vasárnap este.

Csuklyás fegyveresek tizenegy embert lőttek le. A hét, arcát csuklyával eltakaró támadó hat nőt és öt férfit ölt meg, egy sebesült túlélte a mészárlást. A rendőrség arra gyanakszik, hogy bűnözők közötti leszámolás áll a háttérben. Lehetséges, hogy kábítószerrel kapcsolatos leszámolásról van szó, azaz két banda harcolt a piacért. Egy másik magyarázat szerint két rendőr halálát bosszulták meg a támadók. A rendőröket a múlt héten ölték meg a környéken.

gyilkosság
Brazília
lövöldözés

Most

10:41, Frissítve: 10:55

„Intenzív kampányra kell számítani”

Dr. Pásztor Bálint a Vajdasági Magyar Szövetség elnöke a Szabadkai Magyar Rádió Napindító című műsorában a VMSZ államtitkárairól, a kampányról, valamint szabadkai és országos jelentőségű fejlesztésekről beszélt.
07:31, Frissítve: 07:36

Tankok törtek be Rafah területére

Néhány órája megindult Izrael szárazföldi hadművelete, helyszíni jelentések szerint legalább egy izraeli gépesített zászlóalj behatolt a Gázai övezet déli részébe.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.