Ugrás a tartalomra

Vélhetően viszonzatlan szerelem miatt lett öngyilkos a zentai lány

2019.05.20
11:41
2019.05.20
12:24
Forrás
Blic
A tragédia újabb részleteire derült fény.

Öngyilkos lett az a 15 éves kislány, akinek a testét tegnap reggel találták meg Zentán - erősítették meg a Blic belgrádi napilapnak a zentai Alapfokú Ügyészségnél. A napilap tudni véli továbbá, hogy a lány egy sállal akasztotta fel magát a családi házuk melléképületében. Sajtóinformációk szerint a fiatal lány nevelőszülőknél élt, akik jól bántak a lánnyal, igyekeztek mindent megadni neki. A kislány már korábban is próbálkozott öngyilkossággal. Vasárnap reggelre vélhetően viszonzatlan szerelem miatt vetett véget életének, ezzel kapcsolatban azonban még nyomoz a rendőrség - írja a lap.

öngyilkos
Zenta

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.