Ugrás a tartalomra

Támogatás a magyarkanizsai Tiszavirág Egyesületnek

2019.05.21
15:35
2019.05.21
16:40
Forrás
Pannon RTV
A Szerbiai Telekom UdruŽene elnevezésű projektje olyan női szervezeteket támogat, amelyek a nők munkavállalásának ösztönzését segítik Vajdaság területén.

Ennek köszönhetően 200 ezer dináros támogatásban részesült a magyarkanizsai Tiszavirág Egyesület is. A témával és a projekttel kapcsolatban ma tartottak ismertető kerekasztal beszélgetést a magyarkanizsai nők számára, amelynek célja a vállalkozásfejlesztés volt.

Sóti Renáta, alapító tag, Tiszavirág Egyesület, Magyarkanizsa: „Legelső projektünk, amire terveink vannak, az a női vállalkozás. Tehát akinek van már valamilyen ötlete, csak nem tudja kivitelezni, vagy nem tudja hogyan kell hozzáfogni, de nagyon szeretné, vagy korábban foglalkozott ilyen dolgokkal, azoknak szeretnénk segíteni, hogy realizálni tudják az egészet, hogy elindítsanak egy olyan vállalkozást, aminek ők a főnökei, hogy mindent meg tudjanak tenni, hogy jobbá tegyék a saját életüket is.”

Magyarkanizsa
Tiszavirág Egyesület
Szerbiai Telekom UdruŽene

Most

14:52, Frissítve: 14:58

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.
11:52, Frissítve: 12:41

Holnap lesz az iskolai mészárlás évfordulója

Egy éve, hogy a belgrádi Vladislav Ribnikar Általános Iskolában az oktatási intézmény egyik diákja megölte kilenc társát és egy biztonsági őrt. Másnap az akkor 21 éves Uroš B. kilenc embert lelőtt Dubona és Malo Orašje falvakban.
09:06, Frissítve: 09:14

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.

Népszerű

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.