Ugrás a tartalomra

Hármas gyilkosság Újvidéken

2019.05.24
14:59
2019.05.24
17:38
Forrás
Pannon RTV
Hármas gyilkosság történt a kora reggeli órákban Újvidéken, a Telep városrészben. Egy házaspárt és lányukat ölték meg a családi házukban. A gyilkossággal a nő férjét gyanúsítják.

Nebojša Stefanović belügyminiszter kijelentette, nagy erőkkel keresik a feltételezett elkövetőt. Elmondta, információik vannak arról, hogy mely útvonalon közlekedik, és arra számít, hogy rövid időn belül el is fogják.

Pénteken a kora reggeli órákban megölték a 32 éves Mirjana Jankovićot, valamint szüleit, az 57 éves Branislav Pajićot és a szintén 57 éves Nada Pajićot. A rendőrséget reggel 8 óra körül riasztották a Petőfi Sándor utcában lévő családi házhoz, ahol korábban egy rokon bukkant a holttestekre. Mindhárom áldozat fejsérüléseket szenvedett. A hármas gyilkossággal a 36 éves veterniki gumijavítót, Mirjana férjét, Goran Jankovićot gyanúsítják. Közvetlenül mellettük él a Szkotovics házaspár, akiket sokkoltak a történtek.

Szkotovics Verona, Újvidék: „Megreggeliztünk és utána kijöttünk az udvarra. Tettem-vettem a dolgomat, ahogy szoktam is, és egyszer csak látjuk, hogy jönnek a rendőrautók egymás után. Utána hallottuk, hogy gyilkosság történt a szomszédban.”

Verona elmondása szerint szomszédaik szorgalmas, jó emberek voltak: „Branko csendes, nyugodt ember volt. Egészségügyi problémái is voltak. Az asszony pedig nagyon szorgalmas volt, mindig kedves. Én még lánykorából ismerem, amikor még nem volt férje sem. Sokat találkoztunk. A legjobbakat mondhatom róluk.”

A Szkotovics házaspár elmondása szerint a gyilkossággal gyanúsított férfinak komoly gondjai voltak, börtönben is ült korábban, feleségét rendszeresen verte. Miután feljelentették, a hatóságok távolságtartási végzést hoztak ellene családon belüli erőszak miatt. Nem hivatalos információk szerint a férfi szerelemféltésből gyilkolhatott.

Szkotovics Ferenc, Újvidék: „Két kis családjuk van, de szétváltak. A lány itt élt a szüleinél, a vejük pedig Adicán. De olyan szerencsétlen volt ez a lány, Belgrádban volt férjnél rövid ideig, aztán ehhez ment férjhez. Azt mondták, milyen jó helyre ment férjhez, és most itt van, mit csinált. A férfi kábítószerezett, lezárva is volt.”

A rendőrség az esetet követően a város kijáratainál ellenőrzésekbe kezdett, valamint helikoptereket is bevetettek a kereséshez.

Újvidék
gyilkosság

Most

19:37, Frissítve: 19:54

Nem hadászati nukleáris gyakorlatot tart Oroszország

Arra utasította az orosz fegyveres erők vezérkarát Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy készüljön fel egy olyan hadgyakorlatra, amelyen nem hadászati nukleáris fegyverek használatát fogják gyakorolni - közölte az orosz védelmi minisztérium.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.