Ugrás a tartalomra

Tegnap kezdődött az Orbán-napi rendezvénysorozat Palicson

2019.05.25
11:53
2019.05.25
17:05
Forrás
Pannon RTV
Fotókiállítással, kétnyelvű szentmisével és díszüléssel indult az egész hétvégén át tartó program.

A Palicsi Bornapok szervezője idén is a Palics-Park Kft. és Palics Helyi Közösség. Az eseményhez idén a Palicsi Magyar Sokadalom és a Folk Music Fest is csatlakozott. A Palicsi Magyar Sokadalom keretében a gyermekeket az Alma Együttes koncertje várta a palicsi Szabadtéri Színpadon.

Az Alma Együttes fergeteges hangulatot teremtett. Kicsik és nagyok egyaránt élvezték a koncertet, a palicsi Szabadtéri Színpad teljesen megtelt.

Buda Gábor, Alma Együttes: „Alapvetően az embereket szórakoztatni úgy lehet, hogyha a színpadon álló előadók jól érzik magukat. 23 éve játszom a gyerekeknek, és azt gondolom, hogy az önazonosság az egy végtelen fontos dolog.”

A Palicsi Magyar Sokadalmat a Talentum Tehetséggondozó Művészeti Egyesület szervezte.

Brezovszki Roland, művészeti vezető, Talentum Tehetséggondozó Művészeti Egyesület: „Egy pont arra az évre, amelyet elterveztünk. A Sokadalom egy évadzáró, egy családi nap. A gyerekek a szülőkkel, nagyszülőkkel eltöltenek két kellemes napot, amit ma, illetve holnap adunk nekik.”

A programok szombaton is folytatódtak. A számos koncert mellett kirakodó vásárral is várták az érdeklődőket.

Orbán-nap
Palicsi Magyar Sokadalom
Palics-Park Kft.

Most

19:37, Frissítve: 19:54

Nem hadászati nukleáris gyakorlatot tart Oroszország

Arra utasította az orosz fegyveres erők vezérkarát Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy készüljön fel egy olyan hadgyakorlatra, amelyen nem hadászati nukleáris fegyverek használatát fogják gyakorolni - közölte az orosz védelmi minisztérium.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.